Asfalt markering op maat

De gebruikelijke strepen of pijlen op wegen of zebra’s zijn uiterst nuttig en functioneel. Maar wij als specialist, creatieve doeners in asfalt, gaan nóg een stap verder. Denk eens aan een eigen bedrijfslogo, gemeentewapen of verkeersaanduiding op asfalt. Logotherm, asfalt markering op maat, is hierbij het praktische antwoord.

asfalt markering op maat

Zichtbaar mooier

Van commerciële warenhuizen tot bekende en minder bekende sportclubs. Van kleine gemeentes tot grote dorpskernen: vele opdrachtgevers zijn u voorgegaan. Met een eigen logo, schild of embleem op het asfalt onderstreept u duidelijk uw (bedrijfs)identiteit. En of het nu één kleur is of een waaier aan kleuren. Eén simpele vorm of een combinatie van zowel uitdagende als informatieve vormen; de mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos.  

Het gedreven team van StreetPrint kent het product Logotherm tot in de vezels. Dit team is in staat om alle vormen, logo’s en beeldmarkeringen met duurzaam thermoplastisch materiaal in elke gewenste kleur of kleurencombinatie aan te brengen op (en niet in) het asfalt. Ofwel, markering volledig op maat op basis van (individuele) wensen en behoeften. Zelfs als asfalt er al veel langer ligt.     

Onze techniek 

Jarenlange ervaring en opgebouwde kennis voor een groot aantal opdrachtgevers – uit tal van branches – hebben geleid tot een hoogstaande techniek bij asfalt markering op maat. Waar voorheen gebruik werd gemaakt van verschillende losse onderdelen is nu één geïntegreerde, professionele mal de inzet. Logotherm, het unieke product asfalt markering op maat is dan ook steeds verder geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd. Hierbij zorgen kwalitatieve, geselecteerde leveranciers voor de beste mallen. Onze eigen vakmensen branden de maatwerk asfalt markering op het asfalt. Een uniek product met een langdurig, duurzaam karakter. Dit komt mede door gebruik van slijtvaste verf. De verf is bestendig tegen verkeer, weersinvloeden, Uv-straling en andere externe factoren. Hierdoor blijft maatwerk wegmarkering langer zichtbaar en effectief. Dat draagt weer bij aan de verkeersveiligheid bij beoogde verkeersaanduiding.

Modern materieel  

Zoals bekend, ligt hier het materiaal óp het asfalt (niet erin, zoals bij Streetprint en Duratherm). Dit 2,7 millimeter dikke thermoplastische materiaal brengen wij met precisie aan op het asfalt. Dit gebeurt met eigen, modern materieel (de zogenaamde reheater, speciaal opwarmapparaat) van StreetPrint. Dan kunt u erop vertrouwen dat het altijd vakkundig, snel en volgens planning gebeurt. Wij zijn hierbij flexibel in uitvoering van asfalt markering op maat.   

De toepassingen van StreetPrint

  • Op- en afritten
  • asfalt markering op maat 1
    Autoboulevard
  • Asfalt markering op maat gemaakt
    Winkelentree

Projecten met Streetprint

Vraag nu een offerte aan

Heeft u nog vragen over de toepassing van StreetPrint?

Maurice van Oosterwijk