De brede blik van adviesbureaus

De brede blik van adviesbureaus

Adviesbureaus met aandachtsgebied infrastructuur en openbare ruimte bieden gespecialiseerde diensten en expertise aan op het gebied van planning, ontwerp, bouw en beheer van infrastructuurprojecten. Eén van de taken is het adviseren van overheden over onder meer wegen. Asfalt is een duurzaam product, dat hergebruikt wordt. Een interessante toepassing hierbij is het aanbrengen van straatwerkmotief in asfalt. Door streetprinted asfalt toe te passen – op basis van vrij ontwerp en wensen- creëer je de ambiance en warme uitstraling van authentiek straatwerk, maar met de USP’s van asfalt, zoals onder meer onderhoudsvrij, geluidsreductie (-2db ten opzichte van conventioneel straatwerk) en veiligheid. Alle verschillende aspecten komen in harmonie op straat samen. Breed kunnen kijken, is geen adviesbureau vreemd.  

De toepassingen van StreetPrint?

  • Overgang klinkers naar StreetPrint
  • Overlopend waaierverband
  • Overlopen waaierverband
  • Overlopen waaierverband

Prima samenwerking, zowel tijdens de uitvoering en vooraf in de voorbereidingsfase is er een goed advies gegeven. Met name over welke asfaltsoort er gebruikt moest worden en hoe en wanneer de print aangebracht moet worden zijn essentieel voor het resultaat.

Zowel voor de beide vakafdelingen (afd. verkeer en afd beheer) als wel voor de bewoners en gebruikers voldoet de nieuwe rijbaan ruimschoots aan alle verwachtingen.

Ruud Jansen
Beheerder verhardingen

Projecten met Streetprint

Vraag nu een offerte aan

Heeft u nog vragen over de toepassing van StreetPrint?

Maurice van Oosterwijk