Asfalt reparatie

Problemen met asfalt snel fixen met asfalt reparatie
Wij weten veel van asfalt. Als expert en specialist in asfalt maken wij asfalt niet alleen mooier. Wij maken asfalt ook veiliger en overzichtelijker. Ook geven wij asfalt een identiteit door een logo of schild aan te brengen. Maar wij repareren ook asfalt. Asfalt met of zonder printpatroon. Wij zijn hierin de aangewezen partij door een berg aan ervaring en de beste mensen met machines binnen handbereik.   

asfalt voor reparatie

Vermijden van hoge kosten

Een scheur in het asfalt? Te hoog asfalt? Het volledig afkeuren van asfalt kan tot zeer onaangename hoge kosten leiden indien de deklaag afgefreesd en opnieuw aangebracht moet worden. De oplossing is dan echt dichterbij dan u denkt…een reparatie. Als het gaat om reparatie van asfalt kunt u niet om StreetPrint heen. Of er nu asfalt ligt met of zonder printpatroon, het maakt voor ons geen verschil. Wij fixen het. En ook op een snelle en flexibele wijze. Ontzorgen zoals het hoort.  

asfalt na reparatie

Wat kunnen wij betekenen?

Met veel knowhow in huis en de beste apparatuur kunnen wij veel betekenen om binnen afzienbare tijd het kapotte asfalt te repareren. Onze speciale machine biedt de uitkomst: deze zogenaamde StreetPrint reheater verwarmt het asfalt gelijkmatig over een grote oppervlakte. Veel deklaagproblemen kunnen daarom al opgelost worden met reheaten en opnieuw walsen. Puur specialistenwerk dus. En uw winst bij zo’n reparatie? Kosten omlaag en tijdswinst omhoog.

Voor wie zijn wij de juiste partij om asfalt te repareren?  

Elke opdrachtgever kan te allen tijde een beroep op StreetPrint doen, maar met name voor aannemers en gemeenten is het fijn om te weten dat er een betrouwbare specialist met kennis klaarstaat. Een kundig specialist in asfalt. Met een team waar de lijnen kort zijn. Waar medewerkers snel kunnen schakelen en praktische oplossingen aandragen. Waar medewerkers meedenken in kostenbeheersing.    

Wanneer asfalt reparatie? Voorbeelden van problemen in asfalt.

  • Verdichting voldoet niet/is onvoldoende

  • Walssporen

  • Kleine plasvorming

  • Scheurtjes (te koud verwerkt)

  • Strippen laatste cm’s brugdek

Deze problemen lossen wij vlot en vakkundig op. Met onze dienst asfalt reparatie ligt uw asfalt er weer strak en professioneel bij. Hierbij liggen geen straten open, want het asfalt blijft gewoon op zijn plek liggen. Er zijn ook geen onnodige straatmakers nodig. En daardoor geen onnodige manuren.

Vraag nu een offerte aan

Heeft u nog vragen over de toepassing van StreetPrint?

Maurice van Oosterwijk