Combinatie van aandachtsvelden voor gemeenten

Combinatie van aandachtsvelden voor gemeenten

Of u nu wegbeheerder, projectleider, adviseur beheer & onderhoud, opzichter of toezichthouder bent, binnen deze functies speelt infrastructuur een rol. De blik is naar buiten gericht. Daar gebeurt het: dit omvat het plannen, onderhouden en beheren van alle wegen, fietspaden, trottoirs, pleinen en andere infrastructuurelementen binnen de gemeente. Dit omvat óók het repareren van schade, het verbeteren van de toegankelijkheid en het implementeren van de verkeersveiligheidsmaatregelen. Precies waarin StreetPrint specialist is. Van zowel het professioneel adviseren over asfalt als het aanbrengen van duurzame prints en patronen in asfalt. Hierbij zijn onze oplossingen vooral praktisch (onderhoudsvrij, minder veegzand en besparing op kosten van straatreiniging) en functioneel in combinatie met veiligheid voor alle weggebruikers en uitstraling én comfort voor de omgeving.

Als ‘hands on’ adviseur en partner in asfalt kunnen wij ook meedenken over de geluid Omgevingswet. De inwerkingtreding van de Omgevingswet veranderen de regels over geluid. Het beheersen van geluid voor wegen zijn daarbij vernieuwd, onze producten Streetprint en Duratherm voldoen hieraan.

“Wat StreetPrint voor ons gedaan heeft ligt nog steeds perfect, dus duurzaam omdat het lang goed blijft. StreetPrint biedt een oplossing voor klinkers. Voor onze gemeente is de bestrating altijd wel maatwerk, moet veiligheid bieden op straat en snelheid/geluid verminderen bij auto’s. StreetPrint kan deze verandering van infra goed omvormen. Hebben veel know-how.”

Peter van Rooij
Gemeente Tilburg

De toepassingen van StreetPrint?

  • Overgang klinkers naar StreetPrint
  • Overlopend waaierverband
  • Overlopen waaierverband
  • Overlopen waaierverband

Uniforme uitstraling in het dorp is met StreetPrint zeker benaderd. De kracht ligt in het maatwerk. Alle oplossingen met StreetPrint zijn anders. Bij afwijkende projecten is StreetPrint uitermate geschikt.

Ruud Jansen
Gemeente Dongen

Projecten met Streetprint

Vraag nu een offerte aan

Heeft u nog vragen over de toepassing van StreetPrint?

Maurice van Oosterwijk