Oprit en parkeerplaatsen aanleggen

StreetPrint biedt verschillende gespecialiseerde diensten aan. Al deze diensten kennen ook weer verschillende specifieke toepassingen, ieder met een eigen aanpak en techniek. Dit zorgt ervoor dat wij een gedegen partij zijn voor het aanleggen van streetprinted asfalt voor zowel gemeenten als de zakelijke markt, leisure sector en particulieren.

Functioneel en esthetisch

Bij het aanleggen van een oprit of parkeerplaatsen komen professionalisme en precisie kijken. Dit kan alleen met de beste vakmensen, de juiste knowhow en de beste, moderne machines. Een oprit of parkeerplaats moet zowel functioneel als esthetisch zijn. Want ook de uitstraling is van belang. Wij leggen hoogwaardige, duurzame opritten en parkeerplaatsen aan, die een bedrijf, woning of gemeente naar een hoger niveau tillen.

Hergebruik asfalt  

Wie kiest voor het aanleggen van een oprit of printen van een parkeerplaats op asfalt profiteert van verschillende voordelen ten opzichte van conventioneel straatwerk of klinkers. Zo is asfalt duurzaam, want asfalt wordt hergebruikt. Dit is het zogenaamde cradle-to-cradle principe. Ook kent het geen verzakkingen en is bestand tegen zware belastingen, zoals voertuigen. Asfalt blijft strak met een vlak, gelijkmatig oppervlakte. Ook als het extreem dooit of vriest bijvoorbeeld. Zelfs jaren later ligt asfalt er nog altijd netjes en verzorgd bij. En mocht er wel een scheurtje ontstaan, dan is dit met een reparatie aan asfalt snel en vakkundig verholpen. Want ook daar heeft StreetPrint een eigen dienst voor.

Geen onderhoud, wél uitstraling  

Een van de grootse voordelen van een oprit aanleggen met asfalt is het onderhoudsarme karakter door het gesloten straatwerk. Er is (bijna) geen onderhoud nodig. Dus geen kosten voor het verwijderen van onkruidgroei, want er is geen onkruid in zaagsneden wat beton wel kent. En groene aanslag maakt tevens geen kans. Slechts af en toe vegen van de oprit of parkeerplaats is nodig om vuil, bladeren en andere verontreinigingen te verwijderen. Dit is niet alleen voor een verzorgde uitstraling maar ook om de levensduur van het asfalt te verlengen en mogelijke schade te voorkomen. Een schone oprit of parkeerplaats zorgt er ook voor dat uw oprit veilig en functioneel blijft, vrij van gladheid en obstakels.

Vrije keuze in vormen

Bij een oprit aanleggen of een parkeerplaats printen bieden wij grote vrijheid. Als opdrachtgever bent u niet gebonden aan vormen. Alles is te creëren: van cirkels tot vierkanten. Van speelse vormen tot functionele tekens. Wij realiseren volledig op maat gemaakte opritten en streetprinted parkeerplaatsen. Ook de kleuren zijn bespreekbaar.

Nog even al onze voordelen voor het aanleggen van een oprit op een rijtje:

  • Asfalt is duurzaam
  • Geluidsarm
  • Onderhoudsarm
  • Veilig en signaalfunctie
  • Sierlijk en aantrekkelijk
  • Trillingsarm
  • Anti-vandalisme (hufterproof)
  • Tijdbesparend
  • Totaalplaatje is kostenbesparend (geen stenen, geen stratenmaker, geen onderhoud)
  • Efficiënt

Vraag nu een offerte aan

Heeft u nog vragen over de toepassing van StreetPrint?

Maurice van Oosterwijk