Zorgeloze spelletjes voor het schoolplein

Als directie of schoolbestuur staat u voor goed onderwijs. Tegelijkertijd is het belangrijk om een veilig en uitdagend buitenverblijf op het schoolplein aan te bieden. Wat is er allemaal mogelijk aan spelletjes voor op het schoolplein? De oplossing zit in asfalt…

Van hink-stap-springen tot educatieve cijfers

Ons product Streetprint is gesloten straatwerk met tal van creatieve mogelijkheden voor spelletjes op speel- en schoolpleinen. We hebben het hierbij over glad en strak asfalt met een uitnodigende uitstraling. Voor scholen zijn er talloze creatieve, uitdagende toepassingen op asfalt mogelijk om kinderen fijn buiten te laten spelen. Om een extra speelelement te creëren buiten de schoolmuren. Van het zogenaamde hink-stap-springen tot heus dammen op een XL-formaat dambord. Van draken op het schoolplein tot educatieve cijfers in een cirkel. Ook het populaire vier-op-een-rij is te realiseren met een print op asfalt. Kortom, alle vormen, symbolen en tekens zijn op maat te realiseren voor allerhande spelletjes.

Combineren

Ons team is in staat om alle vormen en spelletjes voor op het schoolplein met duurzaam thermoplastisch materiaal in elke gewenste kleur/kleurencombinatie aan te brengen op het asfalt. Als opdrachtgever bent u vrij in vorm en keuze. Er is ook een combinatie mogelijk. Dus een deel asfalt printen en een deel niet. Zo kun je bijvoorbeeld een deel van een print volledig in harmonie met de rest van het bestaande asfalt laten samenvloeien.

Nul onderhoud

Naast keuzevrijheid zijn er nog veel meer voordelen te benoemen. Bij spelletjes voor op het schoolplein op asfalt is namelijk geen onderhoud nodig. Asfalt heeft als kenmerk dat het gesloten is. Er is dus geen onkruidgroei of andere groene aanslag. Asfalt gaat ook lang mee. Het slijt namelijk niet snel. Daarnaast is asfalt geluidsarm. Ten opzichte van klinkers is het geluidsniveau beduidend lager (-2 db). Dat is wel zo prettig.

Onze techniek 

Ons unieke product asfalt markeringen op maat voor onder meer spelletjes op het schoolplein is steeds verder geprofessionaliseerd. Hierbij zorgen geselecteerde leveranciers voor de beste materialen. Onze eigen vakmensen brengen de maatwerk spelletjes asfalt markeringen aan. Een bijzonder product met een langdurig, duurzaam karakter. Dit komt mede door gebruik van slijtvaste verf. De verf is bestendig tegen weersinvloeden, Uv-straling en andere externe factoren.

Herstellen van asfalt

Een oneffenheid in het asfalt of de verdichting was niet voldoende? Het afkeuren van asfalt kan tot onaangename hoge kosten leiden indien de deklaag afgefreesd en opnieuw gelegd moet worden. De oplossing is dan dichtbij. Als het gaat om reparatie van delen van asfalt staan wij ook klaar. Of er nu asfalt ligt met of zonder printpatroon, maakt voor ons geen verschil. Wij fixen het snel. Ontzorgen zoals het hoort!

Vraag nu een offerte aan

Heeft u nog vragen over de toepassing van StreetPrint?

Maurice van Oosterwijk